๐—›๐—ผ๐—ถ ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—˜๐—ป๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ
04-09-2024

๐—›๐—ผ๐—ถ ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—˜๐—ป๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ

๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ?

Onze organisatie is plat, maar dan ook écht: er is een directeur en er zijn engineers, allen in vaste dienst. Meer is er niet. We zijn flexibel. Dat gaat ver. We zijn een team dat open communiceert en alle kennis deelt in een platte organisatie. We hebben je nog méér te bieden. Zoals een zeer aantrekkelijk salaris. En bij goed functioneren mag je direct rekenen op een contract voor onbepaalde tijd.

Wij zijn op zoek naar hardware engineers. Wil jij werken in een enthousiast team? Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je nieuwe functie? Werken aan uitdagende projecten voor toonaangevende opdrachtgevers in uiteenlopende marktsegmenten? Zo zijn wij o.a. werkzaam in de modernisering van treinen. Ontdek het verschil tussen ‘goed’ en ‘geweldig’.

๐—ž๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป? โ˜•
Bel of mail gerust voor een vrijblijvende kennismaking of een kop koffie: michel.bongers@mbs-engineering.nl of 06 5323 8353.

Tot snel! ๐Ÿ‘‹